NOVETATS


Les últimes notícies de la Clàssica dels Murs

ATENCIÓ! Ja som 600 Inscrits!! Últimes 200 PLACES LLIURES!!

Aquí teniu el calendari de les 2 darreres setmanes d’inscripcions, amb totes les dades importants que heu de saber.

Us presentem el Cartell de la Clàssica dels Murs 2018. Moltes gràcies a tots els sponsors i col·laboradors!!

Aquí teniu el gràfic amb l’històric d’inscrits de totes les edicions de la Clàssica. Gràcies per fer-la any rera any més gran!

Aquí teniu els 2 MURS finals de la Clàssica. Enguany NOVETAT tots 2!! Un final d’allò més dur i espectacular!!

Aquest 2018 més Clàssica que Mai! Tram de pavé a la Clàssica! Inscriu-te i viu-ho!

Aquí tenim els 3 guanyadors dels sorteig que enguany tindran la inscripció gratuïta de la Clàssica. Properament ens posem en contacte amb vosaltres. Aquí tenéis los 3 ganadores del sorteo que tendrán la inscripción gratis de la Clàssica. En breve nos pondremos en contacto con vosotros.

Estrenem Web

Avui estem d’estrena amb nous continguts i tota la informació de la Clàssica dels Murs que trobareu en aquesta nova web. Esperem que us agradi i que hi trobeu resposta a tota consulta sobre la nostra marxa.

Ja hem obert Inscripcions a través del portal bicinscripcions.com. Enguany el preu de llicència de dia pels no federats és de 5€.

Entra al facebook de la Clàssica dels Murs (https://www.facebook.com/ClassicaMurs), i escull entre les 3 opcions possibles el que serà el maillot de l’edició 2017. El 22 de gener publicarem el disseny elegit.

La 6ª edició de la Clàssica dels Murs es durà a terme el dissabte 22 d’abril a Cervera. Properament s’obriran les inscripcions.

Durant aquesta setmana penjarem totes les fotografies així com els llistats de temps d’aquesta edició 2015.  

  Moltíssimes gràcies als 550 participants d’aquesta IV Clàssica dels Murs. La vostra satisfacció és el millor premi per a nosaltres. Muchísimas gracias a los 550 participantes de la IV Clàssica dels Murs. Vuestra satisfacción es nuestro mejor premio.    

Atenció els inscrits a partir del passat 30 de març s’emportaran la samarreta tècnica de la Clàssica. En tenim fins l’inscrit número 510. No et quedis sense!!  

ATENCIÓ NOTÍCIA IMPORTANT!! Ampliem fins el diumenge 29 de març la possibilitat d’aconseguir el maillot amb la inscripció. NO ET QUEDIS SENSE!! www.bicinscripcions.com

Ara si després d’uns petits retocs, aquest serà el maillot que tindran els primers 300 inscrits. D’igual manera si no hem arribat als 300 inscrits abans, el 22 de març serà la data límit per aconseguir-lo. És la data límit que ens posa l’empresa del disseny per assegurar que tots els inscrits f...

Ja tenim obertes les inscripcions per l’edició d’enguany, que es celebrarà el proper 26 d’abril de 2015. www.bicinscripcions.cat

Molt bona jornada de ciclisme la que hem viscut aquest 31 de maig, amb menys participació que l’any anterior, però amb la satisfacció de veure l’excel·lent resultat, destacant la major part dels participants un tracte de l’organització molt bo. Amb això ens quedem, i l’any vinent, més Mur...

Enguany, la III edició de la Clàssica dels Murs, es celebrarà el dissabte 31 de maig de 2014. Hem canviat de data, ja que a finals de maig, assegurem més bon temps i així poder gaudir millor de la nostra marxa.

Moltíssimes gràcies als més de 330 participants de la II Clàssica dels Murs. Ens heu ajudat i molt, a fer un xic més gran la nostra marxa. Esperem que tot i el temps hivernal, hagueu gaudit dels recorreguts i en general de la marxa. GRÀCIES A TOTS o al 2014 més CLÀSSICA!!!

Enguany en aquesta 2ª edició de la Clàssica dels Murs, a diferència de l’any passat, la zona de sortida estarà ubicada en la Plaça Universitat de Cervera. Dins l’edifici de la Universitat, podreu fer la recollida de dorsals, i hi trobareu els vestuaris i dutxes. Un cop acabada la marxa, en el mateix e...

Fins al moment, els següents esportistes professionals, ens han confirmat la seva presència en aquesta 2ª edició de la Clàssica dels Murs: – Sergi Rodríguez, duatleta ÉLITE, 6é als Campionats d’Espanya de Duatló 2012, i seleccionat als Campionats del Món de duatló de Nancy 2012, entre un gran pal...

D’aquí 4 dies finalitza el període d’inscripció amb preu 25€. Recorda que a partir d’aquell moment, les inscripcions passen a 30€ fins al 2 d’abril.

Sortida i arribada

A l’igual que en la 1ª eidició, la sortida estarà ubicada al Pabelló polivalent de Cervera, sent les 08:00h l’hora de sortida. L’arribada, serà en el marc espectacular de la Plaça Major de Cervera, amb un darrer mur per cremar les últimes forces. Un cop passat l’arc d’arribada, tind...

Ja estan obertes les inscripcions per aquesta 2ª eidicó de la CLÀSSICA DELS MURS a Cervera. Per inscriure’t entra a la web www.bicinscripcions.cat. Us esperem!!!

Al següent enllaç hi trobareu les fotografies d’aquesta 1a edició. FOTOS I CLÀSSICA DELS MURS  

Més de 130 participants, entre marxa curtia i llarga, han gaudit d’una gran jornada de ciclisme, al estil de les grans clàssiques del nord d’europa, amb molt bona climatologia,i uns recorreguts i uns murs que en general han sorprés i aradat molt. Moltes gràcies a tots!!

Hem modificat la zona d’arribada prevista, desplaçant-nos fins a una marc emblemàtic i espectacular de la nostra ciutat: La Plaça Major de Cervera. Un cop acabada la marxa, podreu gaudir del dinar en la mateixa plaça, i després, seguint les indicacions, arribareu altre cop a la zona de sortida, on us podreu ...