NOVETATS


Les últimes notícies de la Clàssica dels Murs

ATENCIÓ! Atents que el proper dilluns 3 de febrer obrirem inscripcions de la Clàssica dels Murs 2020.

Aquí teniu el cartell d’aquesta edició 2019.

Bon dia!! Atenció que ens queden 80 places lliures. En cas d’arribar a 700 inscrits es tancaran automàticament les inscripcions. Inscriu-te a www.bicinscripcions.com.

Arriba l’ABRIL, arriba el mes del verd, el mes de la CLÀSSICA, el mes dels MURS! ********************************** El Mur final de les Muralles t’espera. Ben segur que no et deixarà indiferent!  

Últim dia de Març = Últim dia d’inscripció a 37€ Aprofita aquest diumenge 31 per inscriure’t abans que el preu de la inscripció augmenti.   Últim dia també per reclamar el retorn de la inscripció. Durant el més d’abril ja no es realitzaran devolucions. (enviar correu a info@classicadel...

MOLT IMPORTANT: Molt a pesar nostre, degut a que les pròximes eleccions generals seran el 28 d’abril, ens veiem obligats a canviar la data de la Clàssica dels Murs al dissabte 27 d’abril. Totes les persones fins ara inscrites, que degut al canvi, no puguin assistir en la nova data de la clàssica, que enviin un e...

Inscripcions obertes a través de www.bicinscripcions.com. Atenció: LÍMIT 700 PARTICIPANTS.

L’edició 2019 de la Clàssica dels Murs obrirà inscripcions el proper dilluns 4 de febrer a les 12:00h, a través del portal www.bicinscripcions.cat.

Moltíssimes gràcies als 720 participants de la VII Clàssica dels Murs. Esperem que hagueu gaudit de la prova i que hagi estat una gran matinal de ciclisme per tots vosaltres. Agraïr també tot el suport que hem tingut de la Paeria de Cervera i de la #diputacióLleida així com de tots els comerços, empreses, a...

Llistat de dorsals

Aquí teniu el llistat d’inscrits amb el dorsal assignat. https://www.facebook.com/ClassicaMurs/posts/1663536203714826

Gràcies als companys de FOTO ESPORT BCN que cobriran bona part del recorregut de la Clàssica dels Murs!! Uns grans professionals que oferiran imatges de tots vosaltres en diversos punts del recorreguts. Atents als MURS i bona cara!!

Molt i molt agraïts per la vostra confiança!!! Hem tancat inscripcions amb un total de 717 participants, repartits en 509 corredors al recorregut llarg i 208 corredors al recorregut curt. Mil gràcies a tots i diumenge a viure una gran jornada de Ciclisme i de Clàssica!!

Tanquem Inscripcions! A partir d’aquest moment ja no s’acceptaran més inscrits.

Si vols un tíquet o tíquets de dinar per acompanyants, envia’ns un email abans del 19/04. Recolliràs el/s tíquet/s per acompanyants quan vinguis a buscar el dorsal.

Dinar sense gluten

Si participes en la Clàssica dels Murs i ets celíac, envia’ns un email abans del 19 d’abril i et tindrem el dinar preparat a l’arribada.

ATENCIÓ! Ja som 600 Inscrits!! Últimes 200 PLACES LLIURES!!

Aquí teniu el calendari de les 2 darreres setmanes d’inscripcions, amb totes les dades importants que heu de saber.

Us presentem el Cartell de la Clàssica dels Murs 2018. Moltes gràcies a tots els sponsors i col·laboradors!!

Aquí teniu el gràfic amb l’històric d’inscrits de totes les edicions de la Clàssica. Gràcies per fer-la any rera any més gran!

Aquí teniu els 2 MURS finals de la Clàssica. Enguany NOVETAT tots 2!! Un final d’allò més dur i espectacular!!

Aquest 2018 més Clàssica que Mai! Tram de pavé a la Clàssica! Inscriu-te i viu-ho!

Aquí tenim els 3 guanyadors dels sorteig que enguany tindran la inscripció gratuïta de la Clàssica. Properament ens posem en contacte amb vosaltres. Aquí tenéis los 3 ganadores del sorteo que tendrán la inscripción gratis de la Clàssica. En breve nos pondremos en contacto con vosotros.

Estrenem Web

Avui estem d’estrena amb nous continguts i tota la informació de la Clàssica dels Murs que trobareu en aquesta nova web. Esperem que us agradi i que hi trobeu resposta a tota consulta sobre la nostra marxa.

Ja hem obert Inscripcions a través del portal bicinscripcions.com. Enguany el preu de llicència de dia pels no federats és de 5€.

Entra al facebook de la Clàssica dels Murs (https://www.facebook.com/ClassicaMurs), i escull entre les 3 opcions possibles el que serà el maillot de l’edició 2017. El 22 de gener publicarem el disseny elegit.

La 6ª edició de la Clàssica dels Murs es durà a terme el dissabte 22 d’abril a Cervera. Properament s’obriran les inscripcions.

Durant aquesta setmana penjarem totes les fotografies així com els llistats de temps d’aquesta edició 2015.  

  Moltíssimes gràcies als 550 participants d’aquesta IV Clàssica dels Murs. La vostra satisfacció és el millor premi per a nosaltres. Muchísimas gracias a los 550 participantes de la IV Clàssica dels Murs. Vuestra satisfacción es nuestro mejor premio.    

Atenció els inscrits a partir del passat 30 de març s’emportaran la samarreta tècnica de la Clàssica. En tenim fins l’inscrit número 510. No et quedis sense!!  

ATENCIÓ NOTÍCIA IMPORTANT!! Ampliem fins el diumenge 29 de març la possibilitat d’aconseguir el maillot amb la inscripció. NO ET QUEDIS SENSE!! www.bicinscripcions.com